Janta Auto Ploiesti

Jante aliaj PRODPREST

Janta Auto Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Janta Auto Ploiesti: Jante aliaj PRODPREST.

SC PRODPREST SRL, a fost infiintata in anul 1991, avand ca domeniu principal de activitate importul si furnizarea pe piata romaneasca a anvelopelor de orice tipo-dimensiune. PRODPREST SRL are o gama de furnizori externi si interni cuprinzatoare pentru domeniul sau de activitate, iar experienta dobandita in toti acesti ani privind importul, distributia si comercializarea o face rapida in operare si comoda pentru clientii sai atat pentru serviciile ireprosabile oferite cat si pentru preturile practicate ce inlatura orice concurenta!

Astfel cu un stoc de peste 2500 de anvelope SC PRODPREST SRL poate livra orice marca de anvelope: MICHELIN, BRIDGESTONE, GOODYEAR, DUNLOP, CONTINENTAL, VREDESTEIN, FULDA, MATADOR, SEMPERIT,BF GOODRICH, NOKIAN, DEBICA, SAVA si altele.

Pentru orice informatie legata de masina dumneavoastra va asteptam in service-ul central din Ploiesti Str. Gheorghe Doja nr. 221 care este dotat cu cele mai performante utilaje si cu o echipa de oameni cu experienta in domeniu!

 

Galerie foto