Janta Auto Bucuresti-Sector 4

Jante Sector 4

Janta Auto Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Janta Auto Bucuresti-Sector 4: Jante Sector 4.

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmelor de curierat rapid in maxim 48 ore lucratoare de la plasarea comenzii, exceptie facand plata prin transfer bancar cand termenul de livrare se calculeaza de la data incasarii integrale a comenzii.

Produsele se pot ridica si personal de catre cumparator de la sediul www.janta.ro.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata pentru livrare, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Curierul va pastra bunurile comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.

Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea confirmarii de primire cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda plasata in site-ul www.janta.ro si cu nevoile acestuia.

 

Galerie foto